Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

pühapäev, 30. detsember 2012

Montly Special Tartus

Komistasin korraks Tartusse, kus oli mõnepäevane sulgpallilaager. Reedel tegin sümboolsed rummikoksid ja mõtlesin, et vaatan korra lõunamaa Olympicu regularid ära - seoses Montly Special turniiriga.

Mul ei olnud üldse plaanis mängida, jõuan 9ks sinna ja tuleb välja, et hiline reg. veel käimas. Ütleme nii, et räägiti ära ja enne kui aru saan istun Kännu, Coca, kahe noore tüübi ja Šak Norrisega (ma ei mäleta, mis ta õige nimi oli) ühes lauas.

Esimene käsi, milles ma ise ei saanud veel osaleda, näen kuidas Känd vajutab riveril potsize beti laual J9524 ja noor tüüp ägisedes callib. Känd avab võidukalt 23, viienda paari okei kickeriga ja scoobib. Saan esimese käena AKs, avan algstäki 10k-ga CO-lt 150/300 juures 700, Känd kütab SB otsa 2100 ja tuleb tõdeda, et ma ei mäleta, millal ma viimati ühe käega lives välja oleks langenud. Võimalus oli, kuid ta paneb kirudes mu All-ini peale maha. Siis tuli periood, kus teised liigutasid siia sinna nuppe, väga pottides ei osalenud, ühe suure poti mängisin TT9KQ laual, callisin AQ-ga Kändu 2 tänavat ja avas KT. Standard.

300/600 levelil SB Šak Norris limbib, mul 6,3k ja A5o, lükkan sisse, saan calli A7o käest, river 5 ja duubel. Oluline käsi tuli 600/1200 blindidega saan CO-lt punased JJ, panen 2,5k 12k stäkiga, Lauri Nugin paneb mu BB-lt All-ini AQ potidega, snäpin, flop A24 kaks potit, mõnus gin-toonik flopp temale, aga turnis otsustan oma oudid duublisse lükata kui tuleb teine A ja river ongi poti J ning saan peaaegu average stäki. Siis kuivan uuesti ning 1k/2k levelil pushin SB pealt 12k 88-ga ning BB (mingi uus tüüp, kes hiljuti lauda toodi, pole kordagi näinud) foldib pikalt mõeldes 66. Ma ei tea kuidas?

Natuke turniiri käigust kõrvale põigates, siis kõige rohkem häirib mind live pokkeri juures aeglased diilerid ning kohe selle järel tuleksid aeglased mängijad. Just viimati mainitud härra langes sellesse kategooriasse. See on paratamatu, et turniirid lähevad mingi aeg shallowks ja nii öelda loteriiks, aga selline asi ajab närvi, kui venitatakse - ma ei tea, kas meelega, kuid vahet pole. Toon näite, kui 1,5/3k levelil, button läheb all-in 28k ning bb (venitaja tüüp) mõtleb julgelt üle minuti, küsib palju juurde, mängib chippidega ja lõpuks open-muckib T3o. Lihtsalt nii halb!

No vot ja ma kuivasin, kui sai just nii olulises lõpufaasis mängida üle mõistuse vähe käsi. Langesin 2k/4k levelil, kui callisin ennast bb pealt 11k sb pushi peale Q7 sisse ja kaotasin A4-le. Jäin minibubblesse ning auväärne 7. koht ja cashisin täpselt mitte midagi. Küll tahaks õnnitleda Cocat, kes mängis hästi ja pani selle asjanduse kinni, GG!

1 kommentaar: