Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

kolmapäev, 10. juuli 2013

Jaanid ja muud mängud

Julgeks soovitada uut homegame mängu, millele me panime nime Crazy Pineapple Express. Kindlasti on sellel teine nimi, aga ebaoluline. Igatahes mäng käib nii, et kõigile jagatakse 3 kaarti, toimub panustamine enne floppi, flopil uuesti panustamine ja kõik alles jäänud mängijad viskavad ühe kaardi ära, siis turn panustamine ja enne riveri jagamist saavad kõik käes alles olevad mängijad ühe kaardi juurde, viimaks riveri panustamine ja käest mängib 2 kaarti. No limit all the way.
Ütlen spoileriks, et see on action mäng ja väga lõbus.

Jaanipäevast on piisavalt kaua aega mööda läinud, et kainelt ja adekvaatselt neid sündmusi meenutada. Süstisime Honda Shuttlega viiekesi 21. juunil Hiiumaale. Tugevamad külalised pidasid 24. juunini vastu, korraldajad isegi 26ndani.

Ilm oli tagasihoidlikult öeldes idekas! Kui sinna veel lisada seltskond, kes närvidele ei käi ja super maakodu, siis summaks saame ühe igati mõistliku nädalavahetuse. Kavas oli saun, pokker, alias, võrkpall, korvpalli visked, reisile sinuga, grill, rand, fresbee. Korraldasime ühe võistkondliku turniiri, mis koosnes 7. alast ja puhtjuhuslikult sattusin võitjate tiimi. Oma osa oli muidugi selles, et minu kätesse usaldati võistkondade koostamine. Ei, mõistlik!

Kolmandal päeval hüppas jutt kuidagi Maire Aunaste juhitud saate Reisile Sinuga peale. Ei näinud põhjust, miks mitte seda matkida. Selleks ajaks oli juba jää korralikult murtud ja geniaalseid vastuseid tuli üksteise järel.
Kuigi oli plaanis hüpata ka kohalikele jaanipidudele, siis mõtteks see jäigi.
Kokkuvõttes sai suveüritustelatt kõrgele asetatud, kuid väljakutsed ongi selleks, et neid ületada. Ma ei ole kindel, kas nii öeldakse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar