Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

neljapäev, 2. jaanuar 2014

Ideaalne Esimene Kohting

Usun, et paljudel on ette tulnud, et sind kutsutakse kohtingule inimese poolt, kes sulle absull ei meeldi. Pean silmas just väliseid parameetreid, lahedust ja iseloomu ei võta arvesse. Sest uskuge või mitte - meestele on välimine atraktiivsus olulisem, kui nad seda tunnistavad.

Igatahes, kuidas käituda? Osad saadavad ülbelt pikalt, osad ütlevad viisakalt "Ei", osad mõtlevad vabanduse välja. Korvi võib ka stiilselt anda. Vastusevariant number 4 - Ideaalne Esimene Kohting.

Kõigepealt saada tema pakutud tegevus (ala kino, teater, kohvik) pikalt. Võta kontroll üle ja kutsu ta kasiinosse! Ta tuleb, sest ta tahab sulle meeldida. Kasiinos sisse astudes tee nägu nagu tunneksid kõiki alates ettekandjatest lõpetades koristajaga. Hakka kohe shotte tegema. Kui shotid sees, siis mine rulettilaua taha. Küsi hästi palju ebamugavaid ja subjektiivseid küsimusi. Näiteks, kummad mehed sulle rohkem meeldivad? Kas mees, kes haiseb või mees, kes on väga halb voodis? Ühel hetkel ta murdub ning ütleb: "Kõik ei saa olla nii must ja valge!". Ning sa ütled vastu: "Muidugi, must ja punane on!". Kaota meelega ruletis! Lõpeta õhtu Söögiplatsis ning küsi laenu, kuna kõik 500 eurot, mis sa kaasa võtsid läksid punasele, aga oli must päev.

Väike võimalus on, et ta enam sind välja ei kutsu. No problem!

Katsetasin tema peal ning töötas.

100 postitust M2ngeldesläbielu blogis. Palju õnne mulle!

1 kommentaar: