Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

reede, 17. veebruar 2012

Amsterdam has them now

Ahoi!
Onu Ants lasti hotelli lobby arvuti pulti. Teeks m6ned kiired j2reldused ja ka kokkuv6tmised toimunust. Eilse hommikusega sai kohusetundlik osa programmist t2idetud ja v6is maakeeli oeldes pyksirihma koomale t6mmata.

Ma valetaksin, kui ytleksin, et pyksirihm oli ainuke objekt, mida sai koomale t6mmatud. Pean tunnistama, et hommikul kell 10 siin k6ike meenutada pyydes, v6in m6ne hetke ja faktiga eksida, kuid v6tame selle riski, eks.

Alustasime l6unal hiina restoranis, kus kuldreegel ei vedanud alt, et esimene 6lu mekkis ikka maruh2sti. Soogid sees, tuju hea, aga v2heks j2i. Kuidas veel tuju t6sta? 6nneks oli seltskonnas piisavalt elukogenud kompanjoone, et seda v6rrandit lahti harutada. Ysnagi kiirelt poest j22germeister, black label ja coca. Lisasime veel programmi v2ikse kaardim2ngu ning v6is ennast valge inimesena tunda. Hopp-hopp, 6htul oli veel saali m2nge vaatama vaja minna, et tydrukute ja Eesti ainsat triumfi oma silmaga n2ha ja et Ville komoodiat Ukraina vastu nautida. Asja tumedam pool oli tiksumine, mis t6mbas sekunditega nullpunkti tagasi. Kogu sellele eelnev "too" l2ks aia taha. Tuju j2lle halb, aga kuidas parandada? Korraldasime "players meetingu", lisasime miljoosse veinid, juustud, tydrukud ja resultaati polnud vaja kaua oodata. R6hutaks veel ilmselget, et nali k2is nii joogi alla, kui joogi peale ja igaks juhuks hyppasime mitu korda yle "kohatuse piiri", lihtsalt, et vyrtsikam oleks.

Okei, j2rgmine samm oli taksodega linna, sest kui juba 1000km sai reisitud, siis vaja kohalik pubi v6i klubi piltlikult oeldes 2ra degusteerida. Leiamegi esimese m6istlikuma ja neljap2eval lahti oleva koha ning ei k6hkle, sajame sisse. Huvitav fakt, et WC oli tasuline -50 senti-, sinna l2ks paar buy-ini. Pole ammu nii palju tantsinud.

 Kurat, siin on ajaline piirang internetil, pean l6petama. Muide, pealkiri oli seotud sellega, et 2 kutti kadusid kadusid 2ra ja sealt ka see v2ljend. Peakski minema otsima...

2 kommentaari:

  1. hmm huvitav, pakun et nendeks olid inku ja rainer :) ?

    VastaKustuta
  2. See vastus on...hästi informeeritud vastus, Marianne. Ei kinnita ega lükka ümber.

    VastaKustuta