Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

pühapäev, 4. märts 2012

Main Event Day 2

105 mängijat jätkas Day 2, 31 said raha, esimene väljamakse 440 eurot, esikoht 13k eurot.

Hommikul kodust väljudes panin pleieri pähe ja shufflega esimene lugu tuli Pokerface. Mul pmst üks pokkerilugu 300 loost ainult ongi ja peaks olema üsna ebatõenäoline, et just see tuleb. Hakkasin mõtlema, et miks ei võiks ka mina oma average stäkiga 105st mängijast midagi saavutada? Mingi võimalus tundus olevat.

Teise päeva laud oli mulle loositud üsnagi kõrge kaliibriga. Kiivramees, üleeilsest tuttav hyper-agro Indrek V, noor netimängija Madis Erit (polnud temaga varem mänginud, aga olen kuulnud head), väikse stäkiga Kuldkepp ja siis paar võõrast nägu. Deal!

Kohe kolmas käsi saan keskposist AK, blindid 500/1000, avan 2,5k, button teeb kiirelt reraise 6k identse stäkiga. Ei olnud tahtmist kohe suurt preflop potti mängida ja flatin oop. Flop AT2, check, kiirelt bet 6,5k, natuke mõtlen tõstan 15k ja kiire All-in pannakse vastu. Lõhnab spliti moodi, kui on TT, siis langen alla 10bb, pean callima, vastas ülemängitud AQ ja hopp laua chipleaderiks 100k-ga.

Lauda tuuakse Evely Ventsli, kellel korralik 75k stäkk. Lähengi teistkordselt tema blindi röövile keskelt K9o 2,7k, kohe kõrvalt Erit reraise 6,8k. Olen valmis loobuma, kui äkki Ventsli vajub mõttesse, umbes 2 minutit, kui Erit callib kella. Wow. Plaanide muutus. Esiteks, kui Evely mõtleb, tal arvatavasti vägagi mängitav käsi, ala AQ(vähendab Eriti tugeva käe võimalust) ja teiseks, miks Erit peaks kella kutsuma, kui tal väga suur käsi. Lõpuks Evely foldib, ma panen 4beti 17,5k ja saan suhteliselt kiire foldi ja ütleb, kui ma oleks shovenud, siis ta oleks callinud. Jätan meelde, et ta saab aru väikse reraise tugevusest ja hiljem läheb see teadmine käiku.

Samal ajal möllas IndrekV meie lauas, mängis 80% kätest ja tema vastu tuleb kohe samal levelil oluline käsi. Ta avab eest min tõstega, ma otsustan callida keskelt AK-ga, Erit callib ka, 3esi floppi KQ6 kaks ruutut, Indrek kiirelt 10k, ma call, jääme kahekesi. Turn J, ta checkib. Olen terve turniiri mänginud pot controliga pokkerit ja teen seda siingi, check. River 5, backdoor mast jõudis kohale ja V. vajutab uuesti potsize 30k, callin maha ja ta muckib. Stäkk 2x average 150k.

Läheb mõned käed mööda ja olen tõusnud 170k peale, kui toimub järgmine oluline käsi. Chipleader Erit 300k-ga tõstab utg, min raise 4k, buttonilt callib teine suur stäkk, mul BB 87s. Callin, flop A87 rainbow, tundub perfekto ja otsustan suurte stäkkide vastu jällegi pot controlli teha ja turvalise riverini jõuda ning siis vajutada. Checkin, button panustab pool potti, callin, Erit foldib, turn 9, chekin button panustab tugevalt, callin river 2, backdoor mast jõudis kohale. Pot oli vist 55k ja leadin välja 22k ja vastane ütleb, ma ei saa seda maha panna, callib 88-ga. Ütles hiljem, et sul võis mast olla... Langen 125k peale.

Kaotan Naxeri vastu 40k panga, kui ta utg+1 lükkab 19k sisse QJo, isoleerin AK-ga, hitib riverisse rea. Langen alla 100k. Tuuakse lauda järjekordse suure stäkiga Leheste "Kivisaba", mängides üsna loose-agrolt. Saan AQ raisen, ta callib buttonilt, flop K82 panen contbeti, callib, turn A, check-check, river 9. Checkin ja ta panustab 2/3 potti, ma callin, näitab 99. Tuju hakkas langema, kui see oleks tavaline 15 taalane turbo, oleks ma nupud järgmise ringiga suvaliselt sisse lükanud, aga korrutasin endale, Ants, keskendu, see on Main Event.

Raskeks tegi olukorra asjaolu, et suured stäkid olid must vasakul ja ma ei saanud mängida oma 20bb stäkiga nende vastu, ootasin mitu ringi kannatlikult, ühe button raise steali tegin, kohe sain all-in vastu, foldisin. Levelil 1,5k/3k lükkan All-in 42k bb-lt AQ-ga cut offi tõste peale, saan foldi. Ja kohe järgmine käsi, folditakse forellini, kes avab 7,5k, mul sb peal KK, bb peal CL Erit ja otsustan kiirelt shoveda, lootes, et nad tõlgendavad seda kui nõrkust. Erit callib tagant järgi umbes 15 sek mõeldes, 53k, forell 200k seljataga. Ragnar tangib, 5 minutit, lõpuks otsustab ainult callida, 150k pot, mul süda tuksub, mõtlen peas, palun mitte A maha. See on esimest korda 2 päeva jooksul, kui ma olen All-inis turniirielu mängus. Maha jookseb A46A4, checkitakse riverini, mõtlen, et kas tõesti olemas. Erit panustab 35k ja Ragnar selle peale "Hea, et niigi läks, sul JJ? Ma pean callima" ja Erit avab AJo. Tõusen lauast ülipettunult püsti, Naxer küsib mult QQ või KK? Ei ole tuju lohutust otsida, ei ütle midagi, viskan kaardid mucki.

Langen 38ndana välja, mängisin 2 päeva oma südame välja ja langen jälle napilt enne raha välja, nagu eelmine aastagi. Kõik tundub hetkel nii ebaõiglane, aga selline see mäng on.

1 kommentaar: