Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

pühapäev, 6. juuni 2021

Suveks "Kadedaks"

 Ahoi-hoi-jou!

Kas tõesti tuli mul tuju blogisse kirjutada? Imagine that!

Kes veel Eestis pole tähele pannud, siis suvi on saabunud aastal 2021. Kas nüüd kalendri järgi, aga just ilmade järgi, mis on isegi tähtsam.

Kuidas siis tänapäeva lapsed, noored, täiskasvanud suve veedavad? Mina Tean, sest jumal tänatud, et on olemas internet ja nutibellid ja sotsiaalmeedia. Tegelikult, ilma sarkasmita on tore näha postitusi, mis su sõbrad/tuttavad/IG followerid jpt. parasjagu teevad. Eriti kui päike on taevalaes kinni ja positiivset energiat tuleb tuhinal.

Näiteks nägin, kuidas ühe pere lapsed vanuses 3-8 otsustasid oma disko püsti panna. Üks toredamaid 5 sekiseid videosid, mida näinud olen.

Noored on telefonis ja tänavatel. Piirangud on leevendatud - kohe põmm Hesburgerisse 4esi ühe laua taha mängu mängima - kes nutikast ägedama video leiab ja siis uhkustab seda jagades. Burksid ja jäätis näkku ning elu on lill.

Ja loomulikult täiskasvanud. Nemad on vallutanud rannad, välisterrasid söögikohtades ja ka pubid/lokaalid. Elu käib taas, nagu ütlus on - peale mõõna/kriisi tuleb lõpuks ikkagi suvi...

Kuidas mina oma vaba aega sisustanud olen?

Stabiilselt lõbusalt, kui niisugune võrdlusväljend olemas on.

Mu hea sõbra sünnipäev on pea alati olnud suve alguse verstapostiks. Nii ka seekord. Poiss oli tubli, kutsus rahva 2 päeva varem randa tšillima. Kes tahab, see jõuab tulla mentaliteediga. Tegi FB evendi, kus külalislisti ka ei näidanud - on kavalpea - kellelegi ei meeldi see :) Ma tahan teada ikka enne, kas tuleb niisama piinlik pidu või lausa "prillid-ette-ja-kiirelt-vehkat-väljamõeldud-vabandusega" pidu.

Aga ta mängib selle nii sujuvalt välja alati, et igakord kui ma olen jõudnud, siis on tore olnud. Eks ta on ka paras seltskonna Hüdra!


Paar tundi rannas ja tuju sees. Põmm edasi sulgpalliklubi SMASH lõpetamisele. Tegime välisulksi, turniirid jutud, söögid, joogid. Igati eeskujulik seltskondlik üritus kukkus välja.

Grupipilt ka ei ununenud.


Edasi plaanis paar korda reketit taas käes hoida. Kas sulgpalli, tennise või isegi rannatennise? Seda ei reeda. Tuleb proovida erinevaid maitseid, ka spordialadel. Hoiab vaimu verivärskena (loodame, et nii öeldakse).

Muud midagi öelda ei olnudki, kui et hoidu valust(hamba), naudime päevi(suve) ja hoolime elust(meie)!

PS! Tänud ühele ammusele tuttavale, kes kiitis hiljuti mu blogi ja ütles, et ootab uut postitust, mida saaks lugeda. Thanks for the motivation speech!

2 kommentaari: