Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

teisipäev, 18. oktoober 2011

Blow up

Ma väga tihti Pargi Olympicu turniiridel ei käi, aga esmaspäeviti mulle meeldib texas/omaha 10 eurone rebuy formaat ja ajan tavaliselt kargu selleks alla. Mulle meeldib lives vahelduse mõttes mängida, meenutab mulle, kui alguses sai home-game korraldatud ja vaikselt 1/2 krooni limiitidega õlle libistatud ja möla aetud.
Kes ei ole pokkeriga seotud võib arvata, et 10 eurone rebuy turniir on ikka high-stakes võrreldes home-gamega, kuid tegelikkuses, ei ole see rahateenimiskoht. Osalejate arv kõigub 27-36 vahel ja raha saavad 5-7 inimest ning üldiselt väga palju rebuysid esimese 1,5h jooksul ei tehta. Mitte, et 10 eurot oleks härradele suur raha, vaid keegi ei taha jätta "jõuluvana" muljet. Esikoht saab tavaliselt 500 euro ringis ja mincash 100 eurot, aga meeles tuleb pidada, enamasti sa ei tule rahadesse ning sinu ROI ei ole väga kõrge nendel turniiridel.
Kirjeldaks eilset turniiri siis paari sõnaga. Järel oli 10 mängijat, mängime kahel laual 5esi. Omaha käsi, blindid 800/1600...saan utg 5789 ds, tahan min raiseda, aga panen liiga vähe ning loetakse calliks, siis üks regular paneb buttonilt üle saali "POT!". Nii, ei pea olema raketiteadlane, et aru saada, et seal on ässad. Stäkid on meil mõlemal 20k kanti, natuke fishine on kolmandik oma stäkki limp callida, aga home-games on see innustatud isegi. Flop 842, saame ilusti nupud sisse ning kui ma riverisse 6 hitin ja tema parima stardikäe AA omahas, julmalt enne finaallauda cräkin, saan korraliku sõimu osaliseks. Karjub üle saali "Haige inimene! Sellise pasaga callid, sul oli 9 kõrge!" Virutab rusikaga vastu lauda, loobib kaardid diilerile näkku, äsab toolile jalaga. Järsku saan aru, et ei ole home-gamel, mängus on nii palju enamat.
Finaallauda alustan massive chipleadrina 40k 1k/2k blindidega. Levelid on muide 20 minutit. Kõik istuvad nagu tõelised profid, oma 2-7bb. Ootavad vaikselt, kui saaks kellegi üle mängida. Kui lõpuks keegi All-inis lõpetab, on vaja 5, kui mitte 10 korda üle lugeda stäkid, sest isegi diiler on pabinas. Selleks ajaks olen paar potti kaotanud ja shoven 14k 1,5k/3k blindidega KQ, cutoffilt, sb mõtleb minut aega ja võtab julguse kokku ning callib 77-ga ning nägemist, ma 9ksas. Soovin kõigile edu ja saan paarilt regularilt veel õpetlikud sõnad ja pilgud, sest sellist blow-upi 12 bb, ei näe iga päev.

2 kommentaari:

  1. Kamoon!
    Kaks päeva juba ei ole uusi postitusi!

    VastaKustuta
  2. Mart, olen veendunud, et siit sa enda lõputööle häid mõtteid ei saa. "Postimehel" on suuremad oddsid.
    Aga sulle, kui kõige aktiivsemale kommenteerijale, pühendan järgmise postituse.

    VastaKustuta