Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

reede, 28. oktoober 2011

Pean saama OPEM-ile muidu suren

Just nii, poisid ja tüdrukud!
Online pokkeri Eesti meistrivõistlused algavad 6ndal novembril. Vaikselt sätin vormi turniiride jaoks, kuid see aasta ei pea ainult mänguformaate valima, vaid ka erinevaid pokkeritube. Nimelt toimuvad need 4 erineval saidil ning mu kodus Pokerstarsis, turniirid, mida plaanis mängida pole - 8 game, High-roller, Triple Seven, HORSE.

Plaanis rahvaturniir, NLH heads-up, NLH 6max, PLO 6max, FLH 6max, PLO ja Main Event. Pean tegema kontod PAF-i ja OO-see, ohverdan selle vaeva eestikate jaoks. Võimalik, et jätan mõned vahele, kui enesetunne ei soosi või ei surise.

Aloomaseerumine pokkerinädalaks:

Joomine (enne võistlusnädalat) - nagu pühvel, et ei taha festivali ajal isegi alkovaba õlut näha.
Toitumine - nagu karu, et oleksin võimeline mängima pika turniiri söömata.
Magamine - nagu Giant Armadillo (äkki tuhkloom?), et oleks kenasti puhanud.
Aggresiivsus - nagu tiiger.
Mängimine - nagu rebane.

Alljärgnev video kõigile low-rolleritele inspiratsiooniks.

9 kommentaari:

  1. Tubli Ants!
    Tead...logisin täna orkutisse sisse, sest ei viitsi lõputööd kirjutada. Teadsin kohe kus kõige parem meelelahutus on: Antsu fännklaab. Leidsin sealt muu hulgas ka sinu postituse "22.05 ehk kuidas Jürka tinulli pani". Hea lugemine!

    VastaKustuta
  2. Mõistlik meeldetuletus, Mart. Seal peaks kulda leidma küll, mida convertida või taaskasutada. Aga mis mu orkuti password oli..?? :S

    VastaKustuta
  3. Mart, küsimus. Kas ma(me) muud peale joomise ka tegin(me)? 4 aastat möödunud, nüüd kui neid loed nagu oleks paar nädalat tagasi olnud.

    VastaKustuta
  4. Ma mõtlesin enne omakeskis, et mõnesmõttes olid kuldsed ajad. Elu oli muretu ja hea oli nalja teha kui kohustusi ei olnud. Eks see joomine on jah küsitava moraalse väärtusega eriti nii noorelt, aga ma ei kahetse küll midagi. Sai joodud ilmselt täpselt nii palju kui vaja ja põhiline, et nalja sai nii, et naba oli ülepäeva paigast ära!

    VastaKustuta
  5. Waldo, mul sulle kurvad uudised. Kahjuks enamus tiitleid kavatsen mina kotti panna:D. Eelistaksin HUd, highrollerit ja obv ME-d

    VastaKustuta
  6. Well played! Ja just seepärast kirjutan sulle kell kolmveerand kaheksa "right back at tsa" vastuse. Olen palju videosid uurinud ja WCOOP raadiot Joe Stapletoni esituses kuulanud. Sorry, aga üks asi, mis mul jäi kahe kõrva vahele : "Always take the best of it!" Ehk siis sulle härra, lahinguväljal näeme, raisk!

    VastaKustuta
  7. Sain Mardi kommentaarist inspiratsiooni. Anstu fännklubi esileht ja üks lihte poll ja naeru jätkub kauemaks :)

    VastaKustuta