Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

teisipäev, 11. oktoober 2011

You´re bluffing, I call!

Nii, kolmas päev ja kolmas postitus, algus meenutab sprinti, kuid nagu enamus asju siin maailmas peaks olema maratoni tempos. Samas, kes mind sulgpallurina teavad ega ma jooksuga pole kunagi silma paistnud nii, et mis seal ikka.
Täna tahtsin teemaks võtta elu ja ka pokkeri ühe alustala - bluffimise. Ütlen kohe ära, et suur ekspert ma sellel alal ei ole, kuid aeg ajalt proovin ja mõnikord isegi ei callita.
Ikka on tulnud ette, kui helistab keegi, kes tavaliselt sulle ei helista ja nüüd äkki hopp, kas mingit teenet vaja või kutsub sind kohta, kuhu sa ei taha minna. Tuleb reageerida kiirelt ja paari sekundiga üks korralik vabandus  välja genereerida. Mul on olemas üks, mis töötab alati - "ee...mmm...ma pean veidi mõtlema...mmm..nojah, okei ma tulen". Ühesõnaga, ma ei oska üldse seda. Mõned päästerõngad siiski tooks välja:

*Ma olen tööl - minu puhul see väga ei tööta, kuna enamus teavad, et ma ei ole tööl.
*Ma olen haige - soliidne vabandus, tervis on väga tähtis.
*Ma ei viitsi - ainuke halb nüans, et siis sind järgmine kord ei kutsuta.
*Mul on üks asi - samas, keegi nii kui nii ei usu seda.

Pokkerit puudutavat bluffimist soovitan eriti kasutada nende peal, kes ise pole pokkerit mänginud ja seostavad seda kangitõmbamise ja kirsikeste ritta seadmisega.
Enda kogemustest meenub üks pidu, kus siis ikka algul jäälõhkumiseks arutatakse need standardküsimused läbi, et kuidas läheb, kes oled ja mis teed...Nojah, kes siis õpib merekoolis ja saab tulevikus kapteniks, kes on insener ja kes tulevane jurist ja selleks ajaks, kui olukord minuni jõudis, siis ootused olid suhteliselt kõrged. Ütlesin lihtsalt, et tööd ei tee, kooli olen pooleli jätnud ja mängin raha peale netis pokkerit ja elu on lill. Siis oli üks 5 sekundit automaatset eriti piinlikku vaikust ja hops kohe keegi vahetas teemat. Loomulikult on võimalus kõik mõttes või valjuhäälega pikalt saata, aga on ka alternatiive.

*Olen investor.
*Olen rahvusvaheline ärimees.
*Olen kalamees ja vabal ajal uurin ka vaalade elu.

Rohkem hetkel ei tule, aga, kui kellelgi on mõnda veel pakkuda, siis palun - head bluffi ma hindan!

4 kommentaari: