Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

laupäev, 10. detsember 2011

Võtan ja annan vabalt

Tähistasin eile reedet, sest mulle meeldib see päev ja ka seepärast, et paremat põhjust ei leidnud. Kogunesime sõbranna juures. 2011ndal aastal palju pole peoks vaja - mõned tuttavad ja piisav kogus keeleteritajat.

Vahelduseks mõtlesime klubisse väikse külaskäigu teha, samal ajal toetades eesti kultuuri - antud juhul menubänd Smilersit. Panoraam oli koht ja juba varakult hoiatas sõbranna, et kui baarist jooki ostad, väldi õlut, sest see sama kallis kui kokteil. Ja üldse, kallis on. Selge, jätsin meelde....mitte. Hommikul sobran taskutes, soliidsed tsekid, parim investeering oli vesi, mille eest maksin rekordilised 4 eurot. Mõned aastad tagasi elasin nädal aega sama rahaga. Ilma naljata. Aga ajad muutuvad ning high rolleriteks ei sünnita, vaid saadakse! Okei, tõsisemalt - kontsertil polnud viga, parajas olekus kannatab igat asja kuulata ja popilt/noortepäraselt puusa nõksutada.

Hommik, või siis keskpäev, oleks võinud parem olla. Kiirelt tuli taastumisprotsess käsile võtta - väike vesi, väike kino. Olin valinud peo Triobet Live asemel, mõtlesin, not this time! Täna tuleb asjalik olla ja raha tegema hakata nagu high roller pokkerimängijatele kohane. Hops, soetasin Pokerstars Livele pileti. Jõuan kohale, rahvast murdu, waiting list 30 inimest, tõotas korraliku fondiga turniir tulevat.

Enne minekut diskuteerin sõbrannaga, kes kutsus mind järgmisele "istumisele", et millal lõpetan. Ma enesekindlalt, "Kell 5 hommikul, kui turna läbi saab..." Ta vastu," Nojah, helista, kui kell 8 õhtul lõpetad.."Ette rutates, siis ühel meist oli õigus.

Istun lauda, tuju hea, üks vend teeb hakatuseks rummkoola välja - iz nice! Vaatan ringi - regularid Ahman ja Vakra juba 30k algstäki riismetega ja lendasid mõne aja pärast välja. Okei, panin waalaradari tööle ja hakkasin nutsu ootama.

Leiangi AQs, eest suur stäkk tõstab 100/200 levelil 800 peale, callin ja jääme kahekesi, ütlen enne flopi avamist sul on AK. Kutt ehmub ära, chekib pimedalt, ma insta bet pimedalt 1k, flop A75 kaks potit, callib. Turn poti 2, check callib mu 2k panuse, river blank 9, checkib, eks aimasingi, et taga ja checkin, avab AK. Ütlen nice hand, tüübid lauas, et "ju sul oli täielik airball". Väga hea, imidz paigas.

Läheb mõni käsi mööda, leian Q9 utg-lt, teeks kerge semibluffi, 150/300 blindid, panen 700, saan calli buttonilt ja kahelt blindilt. Nojah, vaatame mis floppi kukub, bluffima ei hakka. JT8 mastitõmbega. BINK! BB paneb 1k 3k-sse potti, slowplay unustame ära, pool pakki scarecarde on, raisen 2,5k peale, teised foldivad, vend insta reraise 5k peale. Mul 18k taga, väike setuteater, et "ohh, mis ma oma ülepaariga teen..." ja All-in, kiire call. Lauas keegi kommenteerib "Mõlemal Q9???", not so much. Avab T8 - bottom kaks paari ei saa ju kunagi multyway, 70 bb potis taga olla. Turn J, river J.

"Nägemist" kaardimäng, "Tere" suminaga joogid. Vaatab, mis saama hakkab ja kuhu jõuab...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar