Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

laupäev, 25. veebruar 2012

Plaanid ja saanid

Kui kedagi huvitab, siis sõin hommikuks jogurtit. Hea oli. Ja kui see teile korda ei läinud, siis ehk läheb järgnev pokkerijutt.

Järgmine nädal algab 2 nädalat kestev turniirisari, nimega Eesti Meistrivõistlused. Keskajal ristati mõõkasid, eks ma püüan siis modernselt ennast väljendada ja ütlen, et lähen eesti kaardimängijatega turakat taguma. Njah, peas kõlas see paralleel paremini.

Igatahes, debüüdi teen 28ndal, kui kavas segapaarismäng. Eelnev kogemus puudub selles formaadis, kuid usun, et tuleb lõbus. Pealegi minu partneriks ju Nõmme (tee) mitteametlik pokkerirebane Kaisa "Always Any Two" K.

Omaha hui low - nagu osad terasemad mängijad seda kutsuvad - jätan vahele, sest arvan, et ainuüksi reeglite tundmisest, jääb selles mängus väheks. Küll aga mängin tavalist omahat. Kuigi fullring on kohati ebameeldiv, siis sellegipoolest  peaks põnevust jaguma.
Heads upi prooviks ka, kuigi jällegi pole vilumust. Samas, kõik saavad kaks kaarti ja tuleb panustada. Usun, et saan hakkama. Rahvaturniiri lototron samuti plaanis. Ja loomulikult main event. Kui peaksin jõudma 3ndasse päeva, siis samal ajal sulgpalli võistlused Tartus. Arvatavasti teen siis "forellise" liigutuse ja jätan stäki jooksma.

Kui mahti jätkub, teen mõned kokkuvõtted turniiridest ja situatsioonidest. Seniks sooviks tagantjärgi head vabariigi aastapäeva ja võtan veel ühe pitsi koos kiluleivaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar