Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

laupäev, 3. detsember 2011

Kasiinoturism

Otsereportaaž Lõuna-Eesti mekast.

Maandusin eile lihtinimese kombel liinibussiga kohale. Ma ei tea, miks paar tänavat ette ei mõelnud. Okei, tõesti 5 euri Noorteekspressiga tulles on naeruväärselt soodne, kuid 2,5h räime kombel karbis istuda, oli tagant järele mõeldes "losing play". Pigem ajastada ennast tühjema bussi peale või üldse rongiga tulla. Tervitaks siinkohal eesti pokkeri high-rollereid, kes lennukiga Tln/Trt otsa grindivad.

Olgu, vähem hädaldamist, rohkem asjalikku juttu. Hmm,  kui nüüd järgi mõelda, siis midagi asjalikku korda pole saatnud. Turistile kohaselt, suundusin esmavõimalusel meelelahutusasutusse - kasiinosse.

Lootsin cashis jaole saada, aga neljapäeval ei õnnestunud. Genereerisin diileritexast ja ruletti. Kõrval käis närvesööv satikas laupäevasele 110 eurosele suurüritusele. Bubble mängus oli keskmine stäkk 12k ja blindid 2k/4k. Pidi meeldima.

Reedel oli esialgne prognoos rahulikult võtta ja võistlusele keskenduda, kuid väike lootus mõned tunnid cashi Tartu rexidega taguda, veenis mind sammud Olympicusse seadma. Jõuan kohale, rahvast soliidselt - hunte ja karvaseid nii Tallinnast kui Tartust. Esialgu pidi cash ootama, sest järjekordne satikas ja sng võttis ruumi ära. Nojah, ega kasiinos niisama ju ei passita. Kiirelt vene pokkeris esimesed bulletid Armini taskusse. Aga tuju ei langenud sellest, sest "the-book-says", kui esialgu skillimängud ei toida, siis küll cash toidab ja vastupidi.

Varsti saigi laua lahti teha, 1/1 texas/omaha/pineapple. Mõned tuttavad näod ja rummkoolane Paavo. Polnud suuri kogemusi viimase mainitud subjektiga mängimisega, aga ei pidanud pettuma. Härra hoidis laua mõnusalt pinge all potreisidega ja ajas niisama möla. Tõmbas mõned tüübid bustosse ja tegi leevet. Ise võitsin 2 suuremat panka KK-ga omahas, preflop All-inis ja see hoidis mu õhtu plussis.

Üks õhtu on veel ees ja kava näeb ette väikest sporti, keskmist gamblimist ja suurt pidu!
Võtke vabalt!

1 kommentaar:

  1. "Tervitaks siinkohal eesti pokkeri high-rollereid, kes lennukiga Tln/Trt otsa grindivad. " - irw

    VastaKustuta