Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

teisipäev, 6. detsember 2011

Tiltlicous

Laupäeval toimus Ujula spordihoones Paarissulgede hooaja teine etapp. Tunnistan, et palju trenni pole viimased kuud teinud, kuid enamikule võistlustele olen ikka jõudnud. Ootused kõrged ei olnud ja saavutatud 3-4 kohaga võib rahule jääda. Võitsime neid, keda oleme harjunud võitma ning kaotasime poolfinaalis üsna kindlalt R. Kaljumäele ja R. Käsnerile, kes minu hinnangul on põhipretendendid kullale veebruari alguses toimuvatale Eesti meistrivõistlustele. Tempo oli hoopis teine võrreldes eelnevate mängudega ning keele tõmbas mitu korda vestile. Komistuskiviks sai ebareaalselt kehv serviprotsent, mis võis olla umbes 20%, kuid peaks olema nagu korralik korvpalli vabaviske protsent, nii 85%. Pole lugu, sest üldiselt on Eestis ainult üks, võibolla kaks võistlust aastas, mille tulemust ka aja möödudes mäletatakse, ülejäänud on nagu regular season mängud NBAs- lihvid paigutust, aga vormi ajastad ikka play-offiks.

Laupäeva õhtul komistasin korra cashgame, mis oli veidi teisest puust kui eelnevad õhtud. Mõtlesin, et võtan kolm bulletit, peaks piisama küll, kuid kohale jõudes oli hr. Mäsal ja hr. Käsperil tonnised stäkid ees 1/1 mängus. Eriti mänguruumi 100 eurose stäkiga polnud, kui keskmine reis preflop omahas oli 20. Ootasin kannatlikult preemiumi ära QQT8 ds, eest tuleb Henri reis 7, mis saab 2 calli, panen 27, et parajal flopil all-in pannes ka foldid tuleks, kõik 3 callivad, sest ebaoluline,  kes/kui palju pani ja mis leht on...flop 366 vikerkaar. Ma ei tea, väike võimalus on, et keegi 6-le pihta sai, mul taga kuskil 70, pank üle saja, panen sisse, kõik foldivad ägisedes, peale Trikimehe, kes tuli Q465-ga seiklema, sest elu ongi seiklus. Nojaa, vähe sellest et 250 eurone pank mu eest ära lükatakse, saan veel osadelt tüüpidelt mingid kommentaarid, et "millega sa hulluks läksid, QQ-ga?? Tõmbasid flopist ühte outi, haha". Tähendab, teeme ühe asja selgeks, kommentaare kohe peale käe lõppu saatke võitjamehe suunas, mitte mehe, kes just reloadima peab. Ühesõnaga tilt oli kerge tulema ja ei mänginud väga kaua seal.

See nädal tulemas Triobet live finaalturniir ja Pokerstars live. Võibolla mängin neid, vaatab, kuidas tunne on, äkki valin peo nende asemel.

1 kommentaar: