Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

pühapäev, 26. august 2012

VÄLJAASTE vol 2

SEGAPAAR

RANG/VELGA -  Jah, olles sulgpallieluga ebapädevalt kursis, sattusin ühel võistlusel just selle paari vastu. Ütlen ära, selliseks kogemuseks ei saa ennast ette valmistada. Võid ju viisakad käepigistused enne mängu teha, kuid juba esimesel punktil üllatud, sest servid pannakse mängu audist ning võrgumängus on eeskäsi alati olemas. Selle paari eriomaduseks on U19 ja nooremate paaride loputamine. Nagu abiturentidel on lõpukirjand, siis noortel sulgpalluritel on küpsusmänguks RANG/VELGA alistamine.


NAISPAAR

LAANSOO(JUGANDI)/JÜRIMÄE(HELM) - Kuigi nimed võivad ajaga muutuda, siis mängustiil mitte. Vahet ei ole, mitu korda keegi lapsepuhkusel on olnud või on, need naisterahvad võtavad igast naispaarist viimast. Jüri Tarto trennist on iga viimnegi naispaari taktika olukord kõrva taha pandud ja kui sinna lisada loomulik mänguintelligents, siis kooskõla on Ohtlik (Suure tähega). Eeskujuks kõigile neidudele on nende mõtteviis - "Me võime ju vanemaks jääda, kuid mängime mängu ikka noore innuga!".




NAISÜKSIK

LAURA VANA - Juba varases eas oli tunda sellelt noorelt piigalt karsklust. Olukorrad olid vabad, eratrennid olid pingelised ja nii ta läks. Tema võitluslik hing ja absoluutne vastupidavus on siiani raskesti võrreldav teiste omavanustega.Naispaaris on ta viimased aastad koore riisunud, kuid üksik ja segapaar on veel vallutamata. Asjatundjad ennustavad, et see ole ainult aja küsimus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar