Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

esmaspäev, 27. august 2012

VÄLJAASTE vol 5

MEESPAAR

LUKIN/VEEDE - Praeguseni on ebaselge, kumb see 20 aastat vanem nüüd oligi. Rollid on efektiivselt ära jaotatud - üks valmistab ette, teine nopib viljad. Veede võrgus torkimine on nagu õhukesel jääl uisutamine - tuleb väga ettevaatlik olla. "Nende mänguga" kaasa minnes lõpeb olukord vastastele ühtemoodi - duši alla minemisega.


MEESÜKSIK

RAINER KALJUMÄE - Peale aktiivse kommentaatori töö jõuab ta ka veel sulgpalliväljakul ennast näidata. Sahistatakse temast, kui "igavesest teisest", aga spetsialistid ei nõustu selle väitega. R.KÄSNERIGA sarnaselt tekitab alatasa väljakul küsimusi, kuid eks paarismängijatel peabki ühiseid omadusi olema. Väljakul üsna vaoshoitud, kuid kui ikka väga hea löök või situatsioon ennast ilmutab, siis annab ka pealtvaatajatele sellest teada.


NAISPAAR

KAARJÄRV/MARTIN - Kuulujuttude järgi juba lasteaiast koos mänginud, sulgpalli vast veidi hiljem. Kui väljakul läheb hästi või halvasti, siis nende kaubamärgiks on oma reketite kokku puudutamine. Meeste B-liiga suurim hirm. Nüüd, kus paiknetakse erinevates riikides, ole näha, kuidas see olukordi mõjutab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar