Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

kolmapäev, 4. jaanuar 2012

Daniel-san

Uus aasta - uued eesmärgid. Vähemalt enamustel, aga isekeskis olen mõelnud, et on mul neid vaja? Kas iga uus mõte, lahendus või eesmärk on hea? Ei pruugi olla. Siinkohal lõpevad mu arutlused sellel teemal, kuna kippus veidi filosoofiliseks minema ja ma tunnen ennast võõrana sellel territooriumil. Räägiks parema meelega kaardimängust.

Varsti täitub mul 25 aastat ja möödub 4 aastat kasiinos turniire ja cashi mängimisest. Peatuksin pikemalt esimesel olukorral.

Mäletan, et kui alustasin, oli kõik uus ja huvitav. Kes need head mängijad siin Eestis on ja kuidas nemad mängivad? Proovisin kähku selgeks teha põhiregularid ja nendelt õppida ning ennast live mängu nüanssidega kurssi viia. Alles hiljuti jõudsin järeldusele, et Olympic Casino pokkeriklubi on küll vale koht õppimiseks. Seal kohtab ikka kohutavat mängu ja väga tihti. Ärge saage minust valesti aru, ma ei ole kaugeltki "kõiketeadja" ja "maailma-parim-enda-arvates", ka mina teen tihti vigu, kuid oskan teha vahet "heal" ja "halval" pokkeril. Minu visioon ->

Hea pokker

3-betid, mitte open limpimine, harv raise callimine,flopil drawga raisemine (lootuses bluffikaartide ilmumisel pank hiljem ära võtta) , in pos. mängimine, lõppfaasis mitte alla 10bb ennast foldimine.

Halb pokker

Open limpimine, tihe raise callimine, drawga (All-ini) callimine, ennast drawga All-in CALLIMINE,out of pos. mängimine,1-3 bb peale foldimine,.


Kindlasti sõltub palju stäkkide suurusest ja pot oddsidest, aga umbes 90% mängijaid Olympicu turniiridel ei vaevu mõtlema sellele. Enamus lähtuvad põhimõttest "Mul mõned oudid on, ma callin, vahet ju ei ole". Tehakse panuseid mõtlemata, mis järgnevatel tänavatel teha. Lihtsalt clicking buttons.

Ja kus osad regularid on targad. Räägivad 4 aastat, et kui head nad on, et teavad AK vs QJ protsente, PEAST. Ulme. Ning siis foldivad double suited KK Omahas 5bb 5-handed, sest eest tuli pot raise...

Tegelikult peaks mul olema hea meel, et nii palju halbu mängijaid on, aga mu soov oleks rohkem lives turniiridel heade mängijate vastu mängida, et õppida ja areneda.

2 kommentaari: