Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

neljapäev, 26. aprill 2012

Livepokkeri seiklused

Külastasin kasiinot üle mõne aja. Esmaspäeval oli Texas/Omaha rebuy formaat ja kolmapäeval six max rebuy turniir. Ei teagi, kumba rohkem eelistan, sõltub tujust. Six maxil on lihtsalt eelis, et lives on ta kordades kiirem ja mõnusam. Saab rohkem pokkerit mängida.

Esmaspäevasest turniirist midagi suurt ei meenu, langesin kohe peale rebuy lõppu välja vikerkaar flopil reawrapiga top setti vastu. Ma ei teagi, kas on mõtet üldse minna peale floppi kaasa, kui sa tead, et regular on utg-st poti pannud ja flop AJ3, mul KJQTds. Ilus käsi küll, aga olympicu mängijad ei oska omahas enamasti millegi muuga raiseda kui ässadega. Ei viitsinud too hetk nittida, rohkem lotovõitja stiilis - rahad sisse ja äkki tuleb?

Kolmapäevane six max oli sündmusterohkem. Ma olen osade regularide suhtes hoopis teise hoiaku võtnud. Kes mõned aastad tundusid mõistlikud mängijad, kuid viimasel ajal on oma halva mängu ja mõttetu hädaldamisega lihtsalt kopsu üle maksa visanud. Toon käe näiteks. Eest tuleb reis, regular kaitseb bb, pot 325, flop QT3, chk-chk, turn K, saadakse rahad sisse, mõlemal kuskil 3K, eest tõstja näitab KQ ja regular maruvihane QT-ga. "Tõmbasid oma 3 outi välja! Lucky fish!" Ma ja siis andu_andu oleme lauas nagu WTF? Millest sa räägid, turnis läks 60bb sisse. Ja siis regular vastu, "Aga vahet ju ei ole, ma ei saa maha visata, aga ta tõmbab ikka 3 outi välja!" Kogu see hoiak ja mölisemine, lihtsalt nii halb.

Enda turniirist. Tuleb tõdeda, et mängisin vähe pokkerit, sest kaart jooksis ikka maruhästi ja polnud vaja suuri muuve teha. Stäki sain kenasti üles ja püsisin CL hulgas kogu turniiri kuni FT. Enne seda oli veider hetk lauas. Istun rahulikult maha, mängin esimest kätt. Ebaoluline väike pank laual KQQ6 panustan mingite rääbistega saan kaks foldi ja siis kõrvalt üks regular - kellega ma olen mõned turniirid koos mänginud ja teab mind nimepidi - paneb üle laua: "Sul Ants läheb emandate ja üldse igast emastega hästi." Ma olen hämmingus, nagu, mida sa just ütlesid? Vist vihjas nendele kahele emandale seal flopis ja eeldas, et mul üks neist kindlasti pidi olema. Nagu, me ei tea üksteist, näeme kord kuus, paar korda ütleme tere ja siis äkki selline kommentaar. Mida iganes.

Kokkuvõttes sai hea jooks FT otsa. Ühe hea foldi tegin, kui 4handed viskasin AQ 11bb maha, aga utg raise ja all-in kahe suure stäki võitluses, pole just kõige raskem lahendus. Kuivasin kokku ja 3 koht 340 eurot. Peab mainima, et olen lives viimased kuud doonor olnud nii, et hea, kui midagi vahepeal tagasi ka tuleb. Lähiaja plaanid - netisumistamine, sünnipäev ja vb isegi sulgpallivõistlus. Tsau!

1 kommentaar:

  1. Pane Pargi-regzide nimed ka ikka :D.
    Aga nende jutt ja möla on oksehaisuga...lololol

    VastaKustuta