Uus/Vana Mina

Uus/Vana Mina

neljapäev, 10. november 2011

I donked a tourney, I liked it

OPEM on käimas ja räägiks enda kulgemisest veidi.

Rahvaturniiri magasin maha, aga ei mõelnudki väga seda mängida. Heads up oli esmaspäeval ja üllatas vähene osavõtt, 26 mängijat oli nõus PAF-i konto ning sissemakse tegema. Mõtlesin, et peaks ära realiseerima selle, aga selle asemel tiltisin ühe agronoomi vastu. Esimese ringi võitsin, kuid teises tuli hoopis teise stiiliga tüüp ning ei suutnud ümber seadistada ennast. Paar coolerit oli ka, flopil QT8 saime 25bb sisse, mul Q8 ja TT ja kuskil 30 bb, mul väike paar ja tal KK. Kas nüüd cooler, aga ta 3bettis ikka usinasti, oleks võinud foldida, kuid mõtlesin mängin vastu.

Ühesõnaga ei olnud rahul enda tulemusega ja järgmine päev pidi mu lemmikformaat 6 max olema. Viimasel hetkel loobusin, kuna enesetunne ei olnud hea. Kahju, eelmine aasta võitsin, kuid otsustasin mitte mängida, kuna mu A-game ei oleks tulnud.

Kolmapäev kolisid meistrivõistlused Triobeti, mille software on mulle isiklikult vastukarva. Kaardid tulevad aeglaselt lauale ja showdown on alati väike slowroll. See selleks. Mängu juurde, kavas olid 6max limit holdem ja 6max omaha. Viktoriiniküsimus kõigile lugejatele, kumb eelnevatest mängudest on rohkem "actionmäng"? Vastus on ükskõik, mis mäng, välja arvatud limit holdem. Ma ei ole muidugi vilunud limit mängija, kuid see on minu arvamus. Kuskil 3ndal käel kaotan maximumi - set over set, 500 chipsi ehk 10% stäkist. Ühesõnaga esimesed poolteist tundi mõttetu chippide liigutamine. Midagi olulist ei toimunudki ja kaotasin paar potti siia sinna ning väljas ma olingi.

Ainuke positiivne asi selle turniiri juures oli, et pärast 1h mängu tuli kõrval lahti 6max omaha turniir. Peaks mainima, et see on mu teine lemmikformaat. Loomulikult käib omaha juurde kõvasti flippamist, kuid need, kes väidavad, et seal skilli pole, lihtsalt ei oska mängida. Muuve saab seal küll ja küll teha, oluline on muidugi stäkkide sügavus. Teise breaki ajaks olin top 3 stäkk ja püsisin kenasti topis finaallauani. FT paar olulist kätt.

Raisen KKJ5 üks mast ja saan calli buttonilt chipliidrilt. Flop 863 rainbow, chk-chk, turn 8 ja mul mastitõmme ka, checkin, ta panustab peaaegu poti. Ma mõtlen, et kurat, mida ta esindab siin, miks ta floppi ei bettinud, callin ja hindan olukorda riveril. river Q mastist, mul second nut flush. Pank 64k, mul järgi 43k, checkin ja vana betib 24k, kui ta oleks all-in pannud ma oleks snappinud, nüüd tankisin veidi, kuid maksan kinni ja näitab 66A4, kusjuures A-ga masti ka. Nojah, nh i guess. Ometigi flippan kenasti stäki üles ja jõuan heads upi, sama venna vastu. Ei osanud JJ99 üks mast heads upis maha panna, kuskil 25bb, tal AAKT, 36% tiitli võitmiseks, kuid blangud maha ja 2 koht. Üsna mõru maik jäi suhu, 3 aastat tagasi sain samuti omahas(full-ringis) 2 koha. Mis teha, kolmandal korral ehk.

Full ring omahat plaanisin mängida, kuid jätan vahele. Nagu ütleb vana eesti rahvatarkus - kaks korda järjest omahas hästi ei flippa. Pealegi mõned kohustused tulid ette. Pokerstarsi triple drawd ja horsed jätan vahele. High rolleri ka vast. Jääbki ainult Main event. Oleneb, kui midagi huvitavat juhtub, raporteerin ka sellest.

2 kommentaari:

  1. Sa ikka ei oska. Mismõttes walter sa said 2. koha lol. Mind coolerdati kahel korra.
    Täna fullring PLO, DAVAI SÕIDAME!

    VastaKustuta
  2. http://ee.pokernews.com/uudised/2011/11/online-pokkeri-eesti-meistrivoistlused-joudsid-poole-peale-5196.htm

    VastaKustuta